Bu Blogda Ara

11 Nisan 2010 Pazar

2010 En İyi Blogları Belli Oluyor

Bloglama önderliğinde ilki 2008 yılında yapılan, 2009 yılında geliştirilen blog ödülleri, bu yıl çok daha profesyonelce hazırlanan bir organizasyonla başladı. 10 Nisan 2010 itibariyle oylama sürecinin başladığı BÖ!'de marketman'da "Reklam Store - Reklam Pazarlama Blogları Kategorisi"nde aday. Naçizane bloğumun değerli takipçilerinden bende oy bekliyorum. :)

Marketman'a oy vermek için bloğumun hemen başındaki bannerın yanı sıra buraya tıklayarak da oy verebilirsiniz. Oy vermek için sisteme üye olmanız gerekiyor ancak üye olarak bir çok kategoride bir çok blogla tanışma fırsatı bulacak olmanızın yanı sıra 2010'un en iyi bloglarını belirlemede söz sahibi olmanın da hazını yaşamak için değer diyorum.

Bu sene yapılan bir çok yeniliklerden biri de jürinin bulunması. Jüri ise gerçekten muhteşem isimlerle dolu. En beğendiğim blogların başında gelen kariyeryolculuğu sahibi Fatmanur Erdoğan, bizzat bir panelde dinleme fırsatı bulduğum Şule Özmen (ve bence dolayısıyla değerli eşi Uğur Özmen), üstat Selim Tuncer, devamlı takibimdeki Fatoş Karahasan ve diğerleri, bu yılki ödülleri daha da güzelleştirip, daha da değerli kılmış. Sektörün öncü sponsorları da diğer bir artı kuşkusuz.

Herkese keyifli bloglamalar ve bloglanmalar...

Hiç yorum yok: